U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Ebberstraat 27 , 5941 NN Velden
Vraagprijs: € 1.035.000 k.k.

Omschrijving

Luxe villa met een uniek uitzicht op 'de Maas'!

Bent u op zoek naar ruimte en rust in een natuurlijke omgeving én met een prachtig uitzicht over rivier de Maas, dan bent u van harte uitgenodigd om deze hoogwaardig afwerkte (levensloopbestendige) villa te bezichtigen. Het heeft energielabel A, staat op een perceel van maar liefst 1.620m2 en is van alle gemakken voorzien.
De woning biedt veel leefruimte met o.a. een woonkeuken met kookeiland, een grote tuinkamer die in verbinding staat met de t.v. kamer/salon d.m.v. sfeervolle gashaard, 4 slaapkamers waarvan de master bedroom op de begane grond, met aansluitend een walk-in-closet en badkamer. Een tweede badkamer is aanwezig op de eerste verdieping. Verder is er een zeer ruime kelder met garage aanwezig, geschikt voor diverse doeleinden.

Omgeving:
Via een rustige landelijke weg rijdt u richting het, onder architectuur gebouwde, landhuis. Het is werkelijk fantastisch wonen op dit unieke plekje aan de Maas. Velden ligt aan de Maas vrijwel tegenover Grubbenvorst, waarmee het door een veerdienst verbonden is. Het is een dorp van ruim 5.000 inwoners en beschikt over diverse voorzieningen zoals een basisschool, huisarts, tandarts, apotheek, gemeenschapshuis, supermarkt, sportpark en diverse gezellige horecagelegenheden. Nationaal Park de Maasduinen, Natuurgebied de Ravenvennen en het zwarte Water bevinden zich op korte afstand, daar waar men heerlijk kan wandelen en fietsen.
De afrit A67 (richting Eindhoven en Duitsland) is slechts op 5 km afstand gelegen.

Indeling.

Begane grond:
Hal (ca. 9,5m2), trapopgang, toilet met zwevend closet en fonteintje, garderobe en meterkast. Vanuit de hal bereikt men via een dubbele taatsdeur de grote living, in totaal ca. 70m2, verdeeld in een woonkamer (ca. 31 m2) en tuinkamer ca. 39m2). De tuinkamer met veel lichtinval, mede door de grote raampartijen en 2 lichtstraten en de woonkamer, zijn deels gescheiden door een kolom met afstand bedienbare gashaard met natuurstenen schouw.
Via de living is de master bedroom (ca. 16m2) te bereiken. Deze heeft aansluitend een ‘walk-in-closet’ (ca. 5,5m2) met op maat gemaakte inbouwkasten voorzien van verlichting. De en-suite badkamer (ca. 5m2) is uitgerust met een inloopdouche, zwevend toilet, wastafel met onder- en bovenkastjes en een designradiator.
Daarnaast is er op deze verdieping een ruimte aanwezig (ca. 7m2) die nu dienst doet als kantoor maar ook geschikt is als bijvoorbeeld speelkamer of muziekkamer. Door een schuifdeursysteem in de wand is deze ruimte af te sluiten. Verder is er een open contact met de luxe open woonkeuken (ca. 29,5m2), met hoog plafond en eikenhouten dakbalk constructie. Deze is voorzien van een kookeiland met eetbar en veel opbergruimte, diverse inbouwapparatuur; spoelbak, 2 zones wijnkoelkast, oven met stoomfunctie, combi-magnetron, warmhoudlade, inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging, vaatwasser, t.v., Amerikaanse koel- vriescombinatie met watertap, ijsklontjes- en crushed ice maker. De witgoedruimte/bijkeuken (ca. 6m2) is bereikbaar via de keuken en heeft een deur naar buiten. In deze ruimte bevindt zich, naast de witgoedaansluiting, een keukenblok met spoelbak en inbouwkast. De kelder/garage is via 3 manieren bereikbaar. Een daarvan is, via een deur in de witgoedruimte, middels een eikenhouten trap naar beneden.

En wat is het een cadeautje als u met uw glaasje en hapje gezellig met vrienden of familie zit te borrelen onder het overdekte en windstille terras (ca. 24,5m2) dat o.a. via een schuifpui in de keuken te bereiken is. Onder deze overkapping is plaats voor een lange tuintafel of een gezellig zitje. Er hangt een InfraRood heater en ook staat er een houtkachel. Een barretje en Grandhall buitenkeuken met gas BBQ maken het geheel compleet! Het overdekt terras heeft 2 grote schuiframen, een screen en oprolbaar windscherm.
De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming en keramisch parket. De keuken en het overdekt terras zijn voorzien van een donkere landelijke tegel.

Eerste verdieping:
Via een eikenhouten trap met smeedwerk en in de wanden verwerkte schemerverlichting, bereikt men de ruime overloop met keramische parketvloer, v.v. vloerverwarming. Hieraan grenzen 3 slaapkamers van ca. 11,5m2, 12,5m2 en 16,5 m2. In alle slaapkamers ligt een laminaatvloer. Zowel op de overloop als in iedere slaapkamer is er veel opbergruimte gecreëerd, d.m.v. inbouwkasten. De badkamer is, net als de overloop voorzien van een keramische parketvloer met vloerverwarming, en is voorzien van een ligbad, zwevend closet, inloopdouche, wastafel met boven- en onderkastjes en designradiator.

Kelder:
Deze is, met een afmeting van maar liefst ca. 132m2, zowel in- als uitpandig bereikbaar via een trap. Zo komt men o.a. via een vaste eikenhouten trap in de enorme garage, waar plaats is voor het parkeren voor minstens 4 auto’s. De technische ruimte (ca. 7m2) is hier te vinden, t.b.v. de CV, boiler, zonnepaneel omvormer, WTW, waterontharder en opslag. Tevens is er een opslagruimte algemeen (ca. 9,5m2) en een opslagruimte proviand (ca. 6m2), waar ook een witgoedaansluiting zit. Een douche en staand closet ontbreken niet op deze verdieping. Een ideale ruimte voor diverse doeleinden. De sectionaal poort is 5 meter breed en is te openen met een afstandsbediening. (Doorrijhoogte 225 cm)

Tuin:
De tuin rondom is met veel zorg aangelegd en onderhouden.
De voortuin heeft zowel links als rechts een oprit, te bereiken via 2 brede hardhouten poorten, en er is een looppoort die naar de voordeur leidt. Perceelsgrenzen zijn afgesloten met hekwerk en schuttingen die verfraaid zijn met beukenhaag en beplanting.
De achtertuin is aangelegd met een betegeld terras (ruim 60m2), ruim gazon en een hardhouten looppoort, die leidt naar het struingebied van het Limburgs Landschap, direct aan de Maas. Verder heeft de tuin een sproei installatie met bronpomp, 6 buitenkranen, 11 elektra aansluitingen met constant/schakel/schemerschakelaar stroom, voldoende tuinverlichting op schemerschakelaar en contourverlichting onder dakrand woning op schemerschakelaar. Om het plaatje compleet te maken is er ook een ruime afsluitbare carport (ca. 26m2), gemaakt van eikenhout (wanden van Douglas hout) voorzien van tuinhuis met elektra.

Goed om te weten:
- Geheel geïsoleerde woning met hardhouten kozijnen en HR++ glas;
- Volledige beregeningsinstallatie voorzien van bronpomp en – beregeningspomp;
- Een veiligheids-sleutelsysteem met dubbel sluitende sloten;
- Camerasysteem met recorder en app, met maar liefst 8 camera’s;
- Alarmsysteem met meldkamer aansluiting en app;
- 16 zonnepanelen;
- Elektrische screens op het zuiden en westen met afstandsbediening of via app;
- 2 handbediende screens bij het overdekt terras;
- Gehele woning voorzien van horren;
- Buitenschilderwerk bijgewerkt in oktober 2023;
- Begane grond is grotendeels voorzien van een keramische parketvloer met vloerverwarming
evenals de overloop en badkamer op de eerste verdieping;
- Aan de voor- en achterzijde van de woning is er koofverlichting aanwezig welke bij schemer
automatisch aanspringt;
- Het gehele huis, incl. kelder en slaapkamers, is ruim voorzien van wandcontactdozen,
datapunten, (inbouw)verlichting en dimmers.


Kenmerken

Algemeen

Adres:Ebberstraat 27
Velden
Vraagprijs:€ 1.035.000 k.k.
Type:Exclusieve villa
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:Vrij uitzicht, Aan rustige weg, Aan water, Buiten bebouwde kom
Perceeloppervlakte:1.620 m²
Totale woonoppervlakte:254 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2017
Inhoud:1568 m³
Bouwlagen:3
Overige inpandige ruimte:132 m²
Gebouwgebonden buitenruimte:48 m²
Algemene staat:Direct te aanvaarden

Indeling

Kamers:6
Slaapkamers:4
Badkamers:2
WC:4
Bureau:7
Woonkamer:70 m², Woonkamer
Keuken:30 m², Amerikaanse keuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Bijkeuken:6 m²
Berging:Ja
Kelder:132 m²
Terras:60 m²
Tuin:1.200 m²
Tuin oriëntatie:Zuid-West
Tuin kwaliteit:Fraai aangelegd
Garage:1 (4 plaatsen)
Garage Oppervlakte:107 m²
Garage Types:Carport, Inpandig, Elektrische poort
Garage uitrusting:Elektrische voorzieningen, Water voorzieningen, Verwarming
Parking:2

Comfort

Zonnewering:Ja
Kabel:Ja
Zonnepanelen:Ja

Kadastrale gegevens

Kad. gemeente:Arcen en Velden
Oppervlakte:1.620 m²

Informatieplicht

Energielabel:A
Geldig tot:9-12-2030

Ligging

Neem vrijblijvend contact op

Wenst u meer informatie of het pand te bezoeken? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. 
Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen zullen wij verder contact met u opnemen. 


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recente aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Makelaarskantoor Cabooter & van Loenen